dijous, de febrer 08, 2007

Buenafuente rebutja un premi perque també li donen al Fede....

Segons llegim a El períodico versió on-line (http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=378201&idseccio_PK=1029)

Buenafuente rebutja el Micròfon d'Or perquè també l'hi concedeixen a Jiménez Losantos

  1. El presentador d'Antena 3 TV afirma que no pot comparar-se "de cap manera" al periodista de la COPE

EL PERIÓDICO
MADRID
El periodista i humorista Andreu Buenafuente ha rebutjat el Micròfon d'Or, guardó de la Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió, perquè també l'hi donen a Federico Jiménez Losantos, director del programa La Mañana de la COPE.

Segons han informat fonts d'El Terrat, la productora del magazín de mitjanit que presenta Buenafuente a Antena 3 TV, el periodista va enviar ahir a la nit a la federació una nota amb de renúncia a la qual ha tingut accés l'agència Efe.

"Revisant la llista de premiats he vist que també rep un guardó do Federico Jiménez Losantos, i això em demostra que jo no estic a l'altura", afirma Buenafuente a la carta. "No puc comparar-me, de cap manera, a l'esmentat periodista, i és per això que declino amb tot el respecte a la seva institució el premi que m'han concedit", afegeix.

El vicepresident de la federació, Alfonso Caballé, ha assegurat que no han rebut "absolutament res" ni de Buenafuente ni de la seva productora, i que no podia manifestar la seva opinió sobre la renúncia ja que que "desconeixien" que s'hagués produït.

Del Olmo, en contra de premiar el periodista de la COPE

Luis del Olmo, president d'honor dels premis, es va oposar que Jiménez Losantos obtingués el guardó. "Com a membre del jurat em vaig oposar a aquesta elecció", ha afirmat avui al seu programa Protagonistas, de Punto Radio. No obstant, ha explicat, la resta de membres del jurat van optar per concedir el Micròfon d'Or al periodista de la COPE.

Els guardons s'entregaran el 21 d'abril vinent en una gala que se celebrarà a la localitat lleonesa de Ponferrada. A més de Buenafuente, la federació ha decidit concedir els seus Micròfons d'Or 2007 en la categoria de televisió a Lorenzo Milá (TVE), Florentino Fernández i Eva González (La Sexta), Tito Valverde (Tele 5) i el programa Channel 4 (Cuatro).

En la categoria de ràdio, a més de Jiménez Losantos, estan premiats Olga Viza (RNE), Fernando Ónega (Onda Cero), Pablo Motos (cadena SER) i Ramón García (Punto Radio).

També han estat premiats el doctor Pedro Guillén (Investigació i Ciència), Jesulín de Ubrique (Toros), Paulina Rubio, Estrella Morente, Hoy no me puedo levantar-Mecano, Rosario Mohedano i Plácido Domingo (Espectacles) i Ifema (Empreses). Els premis extraordinaris són per a RNE, pel seu 70è aniversari; Del Olmo, pel programa 10.000 de Protagonistas, i Carlos López Riesco, alcalde de Ponferrada.

dimecres, de febrer 07, 2007

Cata de Xocolata

Una temptació, així es pot definir el que vam fer ahir per la nit, vam anar a Cacao Sampaka, a Consell de Cent entre Balmes i Rambla Catalunya ( a ma dreta) i vam fer una cata de xocolata.

Primer de tot, el noi que portava la cata va fer una explicació sobre el procés de la xocalata , els diferents tipus de cacau i l'evolució d'aquest producte fins a convertir-se en el que coneixem com a xocolata. Sincerament aquest tros es va fer una mica pessat, era molt teòric, però va valer la pena.

La cata va començar amb xocolates bàsics Ecuador i Veneçuela, ambdos al 71% per tal de trobar les diferencies bàsiques entre els dos (ummmm jo us recomano Veneçuela, però això és questió de gustos), el segon pas va ser introduir Xocalata amb llet i pebre rosa, i finalment xocolata blanca amb canella de Ceylan.

Un cop superat la part dels bàsics, vam entrar al nucli de la cata (que era de Cacaus i espècies), on vam probar 5 bombons: Axicoria, Gengibre i llimona, Vainilla, Clau i canyella i nou moscada i el cinque que no el puc recordar. Finalment vam provar xocalata liquid fred amb safrà i taronja (no es notava la taronja) i l'ultim xocolata a la tassa Asteca amb xile (una experiencia).

Tot això regat amb aigua i un vi molt interessant, un Moscato Asti, amb un especial gust a raïm, molt recomanable.

El preu de la cata és de 20 € i en fan una per estació de l'any.

Més informació a http://www.cacaosampaka.com/

dimarts, de febrer 06, 2007

Reformes al lavabo

Ja han arribat, creiem que el paleta no arribaria mai i de fet ja ha passat la primera setmana, han destrossat el lavabo, de fet només han mogut coses perque ara tenim el pis que sembla que hagi nevat, hi ha 2 dits de pols a tot arreu, però el lavabo poc a poc va agafant forma.

Després de 6 dies de feina, ara el lavabo es una caixa gris buida a l'espera de posar-hi les rajoles, mobles, ceràmiques i similars. Espero que acabin aviat, en principi acabaven divendres ara diuen que dilluns o dimarts.... espero que no tardin massa perque els de les portes arriben la setmana 19 (i encara més pols........)

dilluns, de febrer 05, 2007

"Marca "de Johny Wilkinson contra Escòcia Febrer 2007

I la pregunta és toca el seu peu dret el terra (a fora) abans de plantar?, doncs si, malgrat això és un homenatge per algú que després de 3 anys horrorosos de lesions s'ha tornat a portar el seu equip a l'esquena, l'any del mundial. Repetiran victoria?????